Notícies

05/02/2009
  •  
  •  

Arqui-textures: Exposició col·lectiva de fotografia

Espai Cultural Francolí
Del 5 al 27 de febrer de 2009

“La ciutat com a mirall de l’ànima. La pedra com a vestigi d’un passat humà. Espais complets i incomplets. Definició i indefinició. A qualsevol racó s’amaguen veritats passades i presents que mai s’han explicat i que les pedres i el ciment, les cases i els edificis, els pobles i les ciutats, revelen a l’ull educat del fotògraf, amb el seu propi llenguatge de continuïtat i contrastos, presències i absències, colors i ombres. En definitiva, la textura de la vida de tots nosaltres.”

L’exposició contarà amb artistes ja consagrats com Cattivelli, Díez-Solano, Ela, Invernot, Palumbo i José Antonio Sancho.

Amb aquesta nova exposició, l’Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d’art, tot seguint el seu caràcter multidisciplinari aposta per la fotografia com a mitjà d’expressió artística a l’alça, també finalment al nostre país, i aprofita per inaugurar la tercera sala d’exposicions, ampliant així l’espai expositiu del seu pis principal situat al peatonal carrer Francolí de Sant Gervasi a Barcelona.

A més durant aquest mes de febrer l’Espai Cultural Francolí organitza altres activitats paral·leles relacionades amb la fotografia:

Curs Bàsic de Fotografia, taller pràctic amb ús de la càmera, conceptes bàsics, paràmetres a tenir en compte, com aconseguir millors fotografies. Dissabte 14 de febrer de 10 a 18 h.

Il·luminació, Jornada de retrat amb model, taller pràctic, il·luminació bàsica a l’estudi amb unitats de flash i utilització del flash en exteriors. Diumenge 15 de febrer d’11 a 17 h.

Mirades per la Ciutat, Recorregut fotogràfic. Una passejada per Montjuïch on els participants amb les seves càmeres de fotos descobriran una de les zones més emblemàtiques de Barcelona. Dissabte 21 de febrer de 10 a 13 h. És necessari fer reserva prèvia. Últim dia d’inscripció dilluns 16 de febrer.