Gabriella Gardosi

Gabriella Gardosi

Gabriella Gardosi va néixer a Londres , Anglaterra en 1987 .

A molt primerenca edat, va demostrar un gran interès per la pintura, l’art abstracte i la fotografia . Al final de la seva adolescència, va començar la seva carrera artística sota la batuta del seu mestre i mentor Ralph Bernabei al nord de la Costa Brava, Espanya – qui va arrencar tots els colors de la seva paleta i la va fer endinsar-se en la filosofia artística de “menys és més ” . Aquesta va ser la clau que va canviar radicalment les idees de Gardosi en incorporar noves tecnologies en els seus posteriors treballs .

En l’estiu de 2014, va viatjar a Nova York a estudiar a la Universitat de Tecnologies Avançades en el Tisch School of Art . Allà va descobrir noves tècniques de fabricació com el tallador làser, i les similituds que hi ha entre el codi d’un ordinador i el llenguatge l’art abstracte. Des del seu retorn, es va apuntar a demostrar la connexió entre tecnologia i art abstracte en les seves presentacions .

Gardosi va tenir dues exposicions individuals i també va participar en diverses exposicions col•lectives , principalment al Regne Unit , Holanda i Espanya . Els seus espectacles de llum han estat exposats en festivals i centres internacionals d’art a Viena, Barcelona, Ljubljana, Birmingham i en el Mercury Lounge de Nova York . El 2012 Gardosi va representar a Espanya en la quarta edició del catàleg Korean Internacional Association de belles arts .

Obres

Related Projects