Notícies

Camins | Montse Arnal + Karma Rovira

teresarius: promotors d’art els presenta una exposició de les artistes Montse Arnal i Karma Rovira. Representants de la Pintura Intuïtiva, ambdues artistes utilitzen les seves experiències espirituals i meditatives com a inspiració per a la creació d’obres que toquin la sensibilitat de l’espectador, obrint els seus sentits per connectar amb les arrels profundes del seu interior.

La Pintura Intuïtiva tracta del poder curatiu dels colors, amb les seves diferents onades de vibració que permeten a un mateix connectar-se a un nivell més profund, desenvolupant una major consciència de si mateix i permetent que la naturalesa dels elements faci la seva part en el procés de sanació.

L’obra pictòrica de les artistes Montse Arnal i Karma Rovira parla dels arbres i les seves branques flexibles però alhora forts , del mar i del seu constant anar i venir , dels cicles de la natura , de les connexions entre la realitat i la nostra percepció de la mateixa . Les seves imatges construeixen ponts a un món de color i boires, ajudant-nos a desconnectar de la realitat quotidiana i viatjar a l’altra banda del mirall , entrant en contacte amb les vibracions de dimensions paral·leles, visibles tot just amb els nostres ulls de l’ànima.

L’exposició Camins, que es podrà visitar gratis a l’Espai Mezanina entre 05 de novembre i el 20 de novembre de 2015, porta una mostra de les últimes obres de Montse Arnal i Karma Rovira. Explorant tècniques mixtes i inspirant-se en la naturalesa i les seves formes orgàniques les artistes construeixen vibrants i coloristes imatges, plenes de creativitat natural i saludable auto expressió emocional.