Notícies

05/03/2009
  •  
  •  

Exposició col·lectiva Art Farró-Putxet: Art del barri a l’Espai Cultural Francolí

Espai Cultural Francolí
Del 5 al 27 de març de 2009

Inauguració: dijous 5 de març a partir de les 19 hores
Vernissage: Pastisseria La Perla de Sant Gervasi.
Presentació de l’exposició: María-José Vela, creativa d’art.
Lectura de poema: “Cant Espiritual” de Joan Maragall pel seu nét David de Moragas.
Música en viu: Trio del Centre d’Educació Musical Diaula.

Cloenda: dijous 26 de març a partir de les 18.30 hores
Hi tornaran a ser presents la majoria dels artistes, tindrem la col·laboració de Violeta Rodrigo que ens amenitzarà la vetllada amb el seu violoncel interpretant El Cant dels Ocells, com a himne o cant a la convivència entre els pobles, i una Suite de Bach. Així mateix es tornaran a llegir les paraules de la María José Vela.

L’Agrupació Art Farró-Putxet i teresarius: promotors d’art us conviden a veure l’exposició col·lectiva que farà com a activitat complementària a les Jornades de Tallers Oberts del Farró-Putxet, del districte Sarrià Sant Gervasi, a l’Espai Cultural Francolí.

Hi participaran els artistes de l’Agrupació: Montse Vallès, Júlia Riu, Roser Busquets, Marcus i David de Moragas amb pintura, Teresa Sarrias Cruxent amb pintura i escultura, Mercé Coma, amb ceràmica i Francesc Daumal que exposarà al jardí la seva escultura/arquitectura acústica, una instal.lació que ja ha estat exposada amb anterioritat al Forum i al FAD de Barcelona. Igualment hi han estat convidats altres artistes com la Marta Montcada i la Maria José Botero amb pintura i gravat, l’Emili Bargués amb pintura i dibuix, la Pilar Masip amb pintura, gravat i escultura i l’Arturo Roche i la Ute Rebholz amb pintura, que participen en diverses activitats paral·leles de l’Agrupació. Molt especialment també ens acompanya el prestigiós gravador Joan Barbarà amb una mostra del seu treball de gravat i pintura.

Us comuniquem també que s’ha inaugurat el blog: http://artfarro-putxet.blogspot.com en el qual trobareu les notícies referents a l’Exposició a l’Espai Cultural Francolí.