Notícies

19/02/2015
  •  
  •  

Paquita Viladrich + Anna Mª López Isart | Precisió vs Eteri

Precisió vs Eteri
Del 5 al 18 de març de 2015
Espai Mezanina

 

teresarius promotors d’art li ofereix una interessant exposició al espai Mezanina de dos artistes que s’expressen a través de la pintura i el gravat.

Paquita Viladrich representa la precisió. Ens porta pintures i gravats brillants i realistes. Les pintures són a l’oli, utilitzant en algunes pols de marbre, paper o tela per a un efecte texturitzant. La seva inspiració ve de la quotidianitat, de la cara amable i relaxada de la vida, on els colors càlids utilitzats amb mestria guanyen volum, recreant la realitat de manera gairebé escultòrica. Per als gravats utilitza planxes de coure i barreja diferents tècniques, buscant l’autenticitat de la vida real, en els seus colors i proporcions.

Anna Mª López amb el seu llenguatge eteri ens presenta la impalpabilitat i la fluïdesa. Tot el que ens envolta, el inherent a l’ésser humà i les seves sensacions és el que forma els seus espais imaginaris, on els colors formen un ball de sensacions i els paisatges es dilueixen i transformen. Les pintures estan fetes amb acrílic, tècnica que li permet introduir altres materials per generar diferents textures i acabats. En els gravats investiga amb diferents tipus de planxes i tècniques dins d’una mateixa obra, explorant els mateixos temes que amb la pintura però desenvolupant de manera més exhaustiva donada la naturalesa mateixa del gravat.

Paquita Viladrich / Anna Mª López
Precisió vs. Eteri

La exposició se inaugurarà el dia 05 de març i estarà oberta al públic fins al 18 de març de 2015 a l’espai Mezanina (Ramón y Cajal, 2-08012 Barcelona) a partir de les 18h. Us hi esperem!

Horari: de dilluns a divendres de 11h a 14h i de 17h a 20h. Dissabtes de 11h a 14h.