Decoració artística

Atenció personalitzada per la creació d'espais únics i diferenciats.

L’objectiu de l’empresa cultural teresarius: promotors d’art és la promoció dels seus artistes en tots els camps creatius que aquests conreen.

Una gran part d’aquests artistes que col·laboren amb nosaltres són polifacètics i desenvolupen la seva sensibilitat i talent en disciplines ben diverses. Una d’aquestes disciplines és la Decoració Artística, tan important dins el món de l’interiorisme.

La selecció que us presentem és una breu mostra dels treballs que es poden fer i de l’estil i les tècniques emprades per cada artista. Les aplicacions són infinites; tot depèn del que cerqui cada interiorista o client particular.

Tots els treballs són personalitzats, ja que tant les peces com els espais que s’estan creant són únics, i amb ells el professional interiorista pot desenvolupar les seves pròpies idees, donant plena llibertat a la seva creativitat.

És per tot això que estem segurs que aquest nou projecte de teresarius: promotors d’art és, sens dubte, un excel·lent suport perquè assoliu el vostre objectiu: la creació d’espais únics i personalitzats.