Organització d’exposicions

Organitzem exposicions individuals i col·lectives a diferents espais i galeries d’art a Barcelona, a Espanya i a l’estranger.

Oferim als nostres clients una àmplia gamma d’espais on organitzar el seu acte o exposició, que poden ser equipats amb tots els requisits necessaris per cada cas:

L’espai més idoni
Treballem amb tot tipus d’espais, des de sales d’exposició, galeries d’art i locals a cadenes d’hotels i restaurants. També podem buscar nous espais que s’adaptin a les necessitats de cada client.

Espais proporcionats pels mateixos clients o les seves empreses
Oferim la possibilitat d’organitzar els actes en instal·lacions proporcionades pels mateixos clients.

Altres ciutats

Projectes realitzats a altres ciutats

Exposició a Paris

Exposició Partage de l’Art
Galeria Everarts
Del 5 al 17 de setembre del 2011

teresarius: promotors d’art organitza l’exposició Partage de l’art à Paris a la galeria Everarts, a Paris. A l’exposició exposem obres de diferents artistes, entre ells Joana Figueres, Nuria Bartés, Josep Guixà, Berta Soler, Ramon Vila-Rovira i Tomas Arruga. Exposició col·lectiva organitzada per Begoña Uriarte.

Exposició a Amsterdam

Exposició Sharing Art from Barcelona
Galeria Maatschappij Arti et Amicitiae
Del 12 al 29 de juliol del 2011

L’artista Joana Figueres, representada per teresarius: promotors d’art, exposa a la galeria Maatschappij Arti et Amicitiae en Amsterdam del 13 al 28 de juliol. Exposició col·lectiva organitzada per Begoña Uriarte.

Exposició a Sevilla

Exposició col·lectiva
Club Antares de Sevilla
Del 15 al 30 de juny del 2010

Les artistes Rocío Ahnert i Joana Figueres, representades per teresarius: promotors d’art, exposen a la sala d’exposicions del Club Antares de Sevilla del 15 al 30 de juny. Exposició col·lectiva organitzada per Begoña Uriarte.

Exposició a Copenhagen

Saló Broendsalen
Del 12 al 26 d’abril del 2010

L’artista Joana Figueres, representada per teresarius: promotors d’art, exposa al Saló Broendsalen de Copenhaguen. Exposició col·lectiva organitzada per Begoña Uriarte.

Fira d'art de Ginebra

Europart’09, fira d’art de Ginebra
Del 22 al 26 d’abril del 2009

Després de la bona acollida de la seva exposició “Encontres” a l’Espai Cultural Francolí durant el mes de novembre de 2008, i un cop incorporada a la cartera d’artistes de teresarius: promotors d’art, acompanyem a Joana Figueres a la fira d’art de Ginebra Europ’art’09, del 22 al 26 d’abril. Les seves són obres matèriques, riques, elaborades, ens mostren una exquisida combinació de colors, ja no tan vius com als inicis sinó més reflexius, i barrejats amb una buscada i sempre present textura, que combina harmònicament amb el detall, amb el dibuix insinuat, amb la incisió subtil.

Barcelona

Projectes realitzats a Barcelona

Camins | Montse Arnal + Karma Rovira

Espai Mezanina
Del 05 al 21 de novembre de 2015

teresarius: promotors d’art les presenta una exposición de las artistas Montse Arnal y Karma Rovira. Representantes de la Pintura Intuitiva, ambas artistas utilizan sus experiencias espirituales y meditativas como inspiración para la creación de obras que afloren la sensibilidad del espectador, abriendo sus sentidos y conectándoles con las raíces profundas de su ser interior.

Rocío Ahnert | Poemes Naturals

Espai Mezanina
Del 20 de maig al 05 de juny de 2015

L’exposició, que s’ha pogut visitar gratis entre el 20 de maig i el 05 de juny de 2015, a l’Espai Mezanina (carrer Ramón y Cajal, 2) a Barcelona, recull un conjunt ampli del treball de l’artista, destacant les seves coloristes pintures a l’oli amb la natura i, en especial, els paisatges marins com a temàtica principal.
La inspiració en la naturalesa, en els paisatges vistos i viscuts, és el centre d’obra de Rocío Ahnert. En el seu món els colors són paraules que ens expliquen històries de llibertat, plenes d’acció i vida.
Més [+]

Paquita Viladrich - Anna Mª Lopez | Precisió vs Eteri

Espai Mezanina
Del 05 al 18 de març de 2015

Al mes de març teresarius:promotors d’art presenta al Espai Mezanina l’obra de les artistes Paquita Viladrich i Anna Mª Lopez. Una interessant exposició al espai Mezanina de dos artistes que s’expressen a través de la pintura i el gravat.
Més [+]

Eva Casanova | Collage: Modus Operandi

Espai Cultural Francolí
Del 7 al 28 de juny de 2013

Una mostra peculiar, alegre i divertida, d’agradable visita on el collage es transforma en l’eix vertebrador que uneix paisatges impossibles, viatges en el temps i quimeres il·lusòries d’Eva Casanova. Natura, temps i somnis seran els temes recurrents d’aquesta exposició, on la tècnica mixta, l’aire retro i el gust pel detall també són els protagonistes.
Més [+]

Palau & Martín: Outlet Art

Espai Cultural Francolí
Del 2 al 31 de maig de 2013

Al mes de maig l’Espai Cultural Francolí presenta a les seves tres sales l’obra de l’artista Martín, representat perteresarius: promotors d’art des de fa més de cinc anys, conjuntament amb l’obra del seu amic Enric Palau, també pintor i escultor, que exposa per primer cop a la galeria.
Més [+]

Glòria Valls

Espai Cultural Francolí
Del 4 al 26 d’abril de 2013

Per a ella pintar és l’anhel de perseguir en un espai verge aquelles sensacions que no pot expressar en paraules. Exterioritzar els sentiments més amagats i intentar plasmar-los a través d’aquestes grans taques de color velades, deixant que els espais respirin per sí mateixos i es respectin els uns als altres.
Més [+]

Alex Monés: Esdevenir

Espai Cultural Francolí
Del 7 al 28 de març de 2013

Artista d’esperit inquiet de descoberta, de curiositat voraç i gust per l’experimentació, Monés treballa amb diferents tècniques i materials sempre en llenços o fustes de gran format perquè ell necessita de “dimensions humanes per poder expressar sentiments humans”.
Més [+]

Col·lectiva 8 d’art

Espai Cultural Francolí
Del 7 al 28 de febrer de 2013

Per començar l’any 2013 l’Espai Cultural Francolí, presentarà a les seves tres sales l’obra de 8 artistes de diferents estils i tècniques que exposen per primer cop a la galeria. A continuació us fem un breu resum de cadascun d’ells esperant que siguin del vostre interès.
Més [+]

Col·lectiva de Nadal: petit format

Espai Cultural Francolí
Del 29 de novembre al 21 de desembre de 2012

Per celebrar les festes de Nadal l’Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d’ art, en col·laboració amb la marxant d’art Begoña Uriarte, exposarà a les seves sales l’obra en petit format de 10 artistes de diferents estils i tècniques. Us fem un breu resum de cadascun d’ells esperant que siguin del vostre interès.
Més [+]

Exposició fons d'art

Espai Cultural Francolí
De setembre a novembre de 2012

L’Espai Cultural Francolí té el plaer de presentar una col·lecció de pintura, escultura i obra gràfica contemporània del seu fons d’art, una mostra molt variada d’autors representats per teresarius: promotors d’ art. Hi veurem, entre altres, obra de Joana Figueres, Martín, Mercè Coma, Torner de Semir, Berta Soler, Macu Jordà (imatge), Patricia Sicardi i Jordi Tortosa.

Eduardo Ralita. Obra recent. Francolí 2012

Espai Cultural Francolí
Del 14 de juny al 14 de juliol del 2012

L’Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d’art, té el plaer de presentar una exposició de pintura contemporània, una mostra de paissatges urbans, principalment inspirada i realitzada al jardí del nostre espai. Una pintura on el color i la forma, marcadament arquitectònica, tenen molta força i predominen.

Exposició fons d'art

Espai Cultural Francolí
2011 – 2012

L’Espai Cultural Francolí té el plaer de presentar una col·lecció de pintura, escultura i obra gràfica contemporània del seu fons d’art, una mostra molt variada d’autors representats per teresarius: promotors d’ art. Hi veurem, entre altres, obra de Joana Figueres, Martín, Mercè Coma, Torner de Semir, Berta Soler (imatge), Macu Jordà, Patricia Sicardi i Jordi Tortosa.

Col·lectiva 10 d'art

Espai Cultural Francolí
Fins al 31 de desembre de 2010

Per celebrar les festes de Nadal, l’Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d’art, exposarà a les seves tres sales l’obra de 10 artistes, set pintors i tres escultors, de diferents estils i tècniques, que exposaran per primer cop a la galeria. Us fem un breu resum de cadascun d’ells esperant que siguin del vostre interès.
Més [+]

Exposició col·lectiva privada

Espai Cultural Francolí
Del 25 de març al 25 de maig del 2010

L’Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d’ art, té el plaer de presentar una col·lecció particular de pintura i obra gràfica contemporània, on podem trobar una mostra molt variada d’autors. Hi veurem litografies de Dalí, gravats de Chillida o aiguaforts de Manolo Valdés, Tàpies i Ràfols Casamada. En quan a l’obra original, també molt variada, hi trobarem autors com ara Ramón Moscardo, Perico Pastor, Carlos Pazos, Sabala o Chipi Garrido, entre altres.

Isabel Sánchez: Formes i textures a la naturalesa

Espai Cultural Francolí
De l’1 al 30 d’octubre de 2009

Durant el mes d’octubre, l’Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d’art, exposarà per primer cop a Barcelona l’obra de l’artista valenciana Isabel Sánchez, que gira entorn la naturalesa, les seves formes i textures, amb unes obres (pintura, escultura-ceràmica i gravat) que no deixaran indiferent a ningú.
Més [+]

Col·lectiva 10 d’art

Espai Cultural Francolí
Del 3 al 25 de setembre de 2009

Per començar la nova temporada 2009-10, durant el mes de setembre, l’Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d’art, ha confiat en el galerista i fotògraf Carlos Moreno per comissariar una nova exposició col·lectiva que reuneix 10 artistes de diferents estils i tècniques: Andrés Mauri, David Casadesús, Edith Cohen-Gewerc, Isabel Cosin, Ana Molina, Pallàs, Inés Rosal, Marta Rourich, Rodney Samuelson, Joan Tauleria.
Més [+]

Marta Casals: La dona, instants i finestres

Espai Cultural Francolí
Del 4 al 30 de juny de 2009

Marta Casals, artista plàstica nascuda a Figueres l’any 1976, llicenciada en Belles Arts i graduada en Disseny Gràfic, ens presenta la seva obra en la que fins la data és l’exposició individual més completa en una galeria d’art de Barcelona, l’Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d’art, del 4 al 30 de juny de 2009.
Més [+]

Exposició col·lectiva Art Farró-Putxet: Art del barri a l’Espai Cultural Francolí

Espai Cultural Francolí
Del 5 al 27 de març de 2009

L’Agrupació Art Farró-Putxet i teresarius: promotors d’art us conviden a veure l’exposició col·lectiva que farà com a activitat complementària a les Jornades de Tallers Oberts del Farró-Putxet, del districte Sarrià Sant Gervasi, a l’Espai Cultural Francolí.
Més [+]

Arqui-textures: Exposició col·lectiva de fotografia

Espai Cultural Francolí
Del 5 al 27 de febrer de 2009

“La ciutat com a mirall de l’ànima. La pedra com a vestigi d’un passat humà. Espais complets i incomplets. Definició i indefinició. A qualsevol racó s’amaguen veritats passades i presents que mai s’han explicat i que les pedres i el ciment, les cases i els edificis, els pobles i les ciutats, revelen a l’ull educat del fotògraf, amb el seu propi llenguatge de continuïtat i contrastos, presències i absències, colors i ombres. En definitiva, la textura de la vida de tots nosaltres.”
Més [+]

II Mostra d'obra gràfica

Espai Cultural Francolí
De l’11 de desembre de 2008 al 30 de gener de 2009

Tot seguint l’èxit de la primera mostra d’obra gràfica de l’any passat i pensant en els regals de Nadal, l’Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d’art, té el plaer de presentar aquesta segona mostra, una cuidada selecció de litografies i gravats d’artistes catalans de renom.

Clavé · Xavier Cugat · Cuixart · Guinovart · Marc Jesús · Marta Montcada · Plensa · Ponç · Ràfols Casamada · Tàpies · Tharrats

Joana Figueres, Encontres

Espai Cultural Francolí
Del 13 de novembre al 5 de desembre de 2008

L’arrel creativa d’aquesta artista catalana, coneguda ja per molts, li ve donada pel món de l’espectacle, havent treballat en teatre i televisió, i sempre paral·lelament amb la pintura, finalment es decantà per aquesta última. Les seves són obres matèriques, riques, elaborades, ens mostren una exquisida combinació de colors, ja no tan vius com als inicis sinó més reflexius, i barrejats amb una buscada i sempre present textura, que combina harmònicament amb el detall, amb el dibuix insinuat, amb la incisió subtil.
Més [+]

Jordi Guillén, El Primer Viatge

Espai Cultural Francolí
Del 9 d’octubre al 7 de desembre de 2008

Les pintures d’en Jordi Guillén (Igualada, 1970) ens transmeten sensacions de calma i harmonia, ens conviden a una reflexió personal, estimulant l’espectador a perdre’s en el seu propi món interior, tot gaudint d’un passeig, en certa manera malenconiós, cap a espais onírics, molt personals i amb una clara reminiscència orgànica i natural.
Més [+]

Jordi Tortosa, De pel·lícula

Espai Cultural Francolí
Del 3 al 31 de juliol de 2008

Aquest estiu, Jordi Tortosa, artista plàstic nascut a Sant Cugat del Vallès l’any 1959, ens presenta una selecció de pintures a l’oli. En Tortosa ens proposa un nou projecte, relacionat amb una de les seves fascinacions: El cinema. Però ho fa d’una manera diferent a la que potser estem acostumats. En Tortosa descobreix, a sota de la seqüència i de l’objectiu bàsic de la pel·lícula, la força plàstica que hi ha a la base mateixa de la comunicació. La reflexió que ens fa Jordi Tortosa és sobre l’instant, quasi com a contraposició de la seqüència.
Més [+]

Minipimer, Iberia, Black&Decker i jo: Martín, pintures i escultures per sobrevolar la crisi

Espai Cultural Francolí
Del 8 al 30 de maig 2008

Aquesta primavera Martín, artista plàstic nascut a Sevilla el 1965 però ben establert a Barcelona, ens presenta la seva obra en una doble exposició al barri de El Farró de Sant Gervasi. Al restaurant La Coqueria del carrer Saragossa podrem apreciar del 8 de maig fins a finals de juny obra en petit format, principalment dibuixos i a l’Espai Cultural Francolí, seu de teresarius: promotors d’art, gaudirem d’una selecció d’obra de format mitjà i gran, pintures i escultures, del 8 al 30 de maig.
Més [+]

Torner de Semir

Espai Cultural Francolí
Del 3 al 30 d’abril 2008

teresarius: promotors d’art organitza per primer cop a la seva seu del barri de Sant Gervasi de Barcelona, l’Espai Cultural Francolí, una exposició de pintures a l’oli de l’artista català de renom Miquel Torner de Semir, pintor consagrat i de reconegut prestigi, famós per les seves Menines.

Cuixart i Tharrats

Espai Cultural Francolí
Del 6 al 31 de març 2008 

teresarius: promotors d’art té el plaer de presentar l’obra d’aquests dos grans artistes de la pintura catalana. Modest Cuixart i Tàpies (Barcelona 1925 – 2007) i Joan Josep Tharrats i Vidal (Girona 1918 – Barcelona 2001) són dos pintors catalans de renom internacional.

Obra gràfica

Espai Cultural Francolí
Del 13 de desembre 2007 a 31 de gener 2008

teresarius: promotors d’art es plau de mostrar per primer cop i de manera exclusiva una exposició col.lectiva d’obra gràfica d’artistes catalans de renom.

Manel Anoro · Antoni Clavé · Modest Cuixart · Josep Guinovart · Marc Jesús · Marta Montcada · Jordi Pintó · Jaume Plemsa · Joan Pons · Antoni Tàpies · Joan Josep Tharrats

Josep Guixà: De màgia, de portes…

Espai Cultural Francolí
Del 10 a 24 de juliol del 2007

teresarius: promotors d’art en col·laboració amb la comissaria d’art Marcenia Baqués organitzen a l’Espai Cultural Francolí de Barcelona una exposició del reconegut artista català Josep Guixà.
Més [+]