Regals artístics

Els regals artístics són una esplèndida manera d'aconseguir un toc distintiu i diferenciador.

Obsequiar amb una peça original i de qualitat pot ser la millor manera d’aportar prestigi als seus regals.

Des de teresarius: promotors d’art podem oferir edicions personalitzades d’obres pictòriques, gravats, litografies, reprografies, escultures i fotografies, per poder triar i així oferir l’obsequi més adient per cada ocasió. Totes les obres estan firmades per l’autor i acompanyades del certificat d’autenticitat.

Fem pressupostos segons la quantitat.

Idees de regals

Eva Casanova - Dolls in a little house

Cada peça d’art “Dolls in a little house” de l’artista catalana Eva Casanova, pintora que va exposar a l’Espai Cultural Francolí el juny de 2013, és una fusió de pintura i escultura que dóna vida a un petit ésser fantàstic. Habita en la seva caseta de fusta, que recrea l’entorn imaginari d’on ha sorgit.

Preu: 125€.  Mides: 22 x 16 cm.

Rocio Ahnert - Tintes xineses

Les Tintes xineses i guaix sobre paper japó de l’artista Rocío Ahnert (Burgos, 1952). Són obres d’un estil inspirat en una interpretació personal de la natura i del cos humà, amb influències de l’art oriental, però plenes de sensualitat Mediterrània.

Preu: 125 €.  Mesures: 35 x 36 cm.
150 € emmarcades sobre fons negre i llistó metàl·lic negre (41×51 cm).

Lourdes Civit - Art Paper

A les peces de Lurdes Civit, el paper no és un simple suport passiu dins la globalitat de l’obra, sinó que forma part integral d’ella i n’és l’element principal. La seva realització a partir del treball amb fibres de cel·lulosa triturades i pigmentades permet la composició de l’obra amb la tècnica de superposició de capes, relleus i laminacions.

J. Morejón i Ll. Benet - Fotografies de Barcelona

Esplèndides fotografies de Barcelona realitzades per Joan Morejón i Lluís Benet. Fotografies de gran qualitat i bellesa pensades per fer arribar la fotografia a tots els públics i butxaques.

Preu: 20€ (19x13cm) i 30€ (25x18cm).

Martí Pey - Caixes d'art

Les artístiques caixes d’en Martí Pey (Barcelona, 1948) tenen una estètica pròpia. S’allunyen de les obres bidimensionals (tela, paper, etc.), són tridimensionals. Les seves possibilitats plàstiques són força atractives i variades. Es poden personalitzar a gust del client: mides, colors, format, temàtica, integració d’altres elements, … Es poden fer peces úniques, per exemple, per regalar a una persona a la que se la vol homenatjar o seriades, per regalar-les a un nombre indeterminat de persones.

Preu: 150 €. Per quantitats de més de 10 unitats el preu quedarà reduït.

José Páez del Nogal - Aquarel·les

José Páez del Nogal, artista plàstic Veneçolà. Es tracta d’aquarel.les certificades de 20 x 28cm presentades en una carpeta disenyada per l’artista i acompanyades d’un catàleg. Són obres carregades de sensualitat i delicadesa, on predomina la taca, el color, la linea i el punt.

Preu: 100€ per original. Per encàrrecs de més de 10 unitats el cost queda reduït.

Joaquim Espuny - Objectes i escultures

Joaquim Espuny (Tortosa, 1967). Es tracta de produccions seriades essencialment en gres i terres refractàries cuites a alta temperatura que es poden completar amb l’utilització d’altres materials com cristall, vidre, pedra, fusta o metall. Fins i tot la presentació de l’objecte es fa pensant en la seva singularitat.

Preus variables depenent de cada projecte, adaptant-nos a les necessitats de cada client.

Joanmiquel Font - Pintures

Joanmiquel Font (Olot, 1964). Es tracta de creacions màgiques, paisatges inspirats en la terra amb una forta motivació volcànica, plens de contrastos, textures i colors que transmeten un munt de sensacions als nostres sentits. Són pintures de tècnica mixta sobre tela de 30×30 cm, també presentades sobre ferro i amb capsa certificada inclosa.

Preu: 200€. Per a quantitats superiors a 10 unitats s’aplicarà un descompte.

Marta Montcada - Tasses de cafè

Tasses de cafè de porcellana a dos colors amb disseny exclusiu de l’artista Marta Montcada, presentades en capsa de cartró microcranal.

Encàrrecs amb un tiratge mínim de 100 unitats. Preu final per unitat: 25€ (inclou 2 tasses, 2 plats i la capsa).

Berenice - Jocs d’escacs

Berenice és el pseudònim que utilitza l’artista María La Placa (La Paz, Bolivia, 1962) per a la seva línia decorativa.Aquesta artista diversifica el seu treball creant objectes i quadres decoratius únics i irrepetibles.

Treballa amb diferents tècniques i estils que s’adapten al gust i les necessitats del client creant unitats decoratives per a qualsevol tipus d’ambient i a un cost accessible.

Per 95€ poden adquirir un d’aquests màgics jocs d’escacs. Per encàrrecs de més de 10 unitats el cost queda reduït.